Un mire şi mireasa lui au votat primii la Săcălaz, în Timiş: “Am venit direct de la nuntă!” (Video)

La doar câteva minute după deschiderea secţiilor de votare, un mire şi mireasa lui, ambii din comuna Săcălaz de lângă Timişoara, au venit să voteze la secţia din localitate. Au vrut să dea un exemplu celor care sunt chemaţi astăzi la urne.Alina şi Mihai, doi tineri din comuna Săcălaz, s-au căsătorit sâmbătă.

Toată noaptea au petrecut, iar duminică dimineaţă au mers direct la secţia de votare. Au fost întâmpinaţi cu zâmbete de cei din comisie.

Tinerii însurăţei au decis ca primul lor pas important în căsnicie să fie prezenţa la alegerile pentru Parlamentul European şi la referendumul pentru justiţie. Mirele şi mireasa au votat primi la Săcălaz
Mireasa chiar i-a îndemnat pe oameni să meargă la vot.

“Facem o schimbare în ţara noastră. Am venit direct de la nuntă şi rog toţi românii să vină să voteze”, a declarat Alina.

“Contează, pentru că este un drept cetăţenesc pe care trebuie să-l exercităm. Avem şi drepturi, dar şi datorii. Noi am preferat să venim, să ne facem obligaţia de cetăţeni. Chiar dacă îţi anulezi votul, poate eşti apolitic, dar e important să vii şi să îşi exerciţi obligaţia. La nuntă a fost foarte bine, cu puţine emotii, dar a fost bine”, a spus şi soţul Mihai.

Împreună cu cei doi miri, în cabinele de votare au intrat şi naşii.

Mai jos aveți video-ul respectiv pe link :

https://observator.tv/eveniment/mireasa-mire-votat-sacalaz-timis-294102.html

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.