Un nou virus în China? Hantavirusul a ucis un bărbat

Hantavirus. Hantavirus China. Un nou virus în China! Un bărbat care a murit în China a fost testat pozitiv de hantavirus.

Hantavirus. Hantavirus China. Un nou virus în China. Corpul unui bărbat care a murit în China a fost testat pozitiv de hantavirus, conform presei locale.Bărbatul din provincia Yunnan mergea în provincia Shandong pentru a munci, într-un autobuz inchiriat.

Hantavirus. Hantavirus China. Un nou virus în China. 32 de persoane, testateÎn acelasi autobuz se mai aflau alte 32 de persoane, care au fost testate, la rândul lor, scrie Global Times China, informație preluată de marketwatch.com.

Hantavirus. Hantavirus China. Un nou virus în China. Ca și în cazul coronavirusului, hantavirusul nu se transmite de la om la om. Dar autoritățile se tem că ar fi putut suferi o mutație.

Ministerul Sănătății:
10 reguli care trebuiesc urmate Spălați-vă mâinile de multe ori;
Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
Nu vă atingeți ochii , nasul si gura cu mâinile;
Acoperiți-vă gura și nasul daca stranutați sau tușiți;
Nu luați medicamente antivirale si nici antibiotice decât în cazul în care va prescrie medicul;
Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool; Utilizați masca de protecție doar în cazul in care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave; Produsele ”MADE in CHINA” sau pachetele primite din China nu sunt periculoase;
Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele in carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
Animalele de companie nu transmit coronavirus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.