Un român stabilit în Germania duce cu mașina personală șoferii de TIR să voteze

Constantin Troncotă, un român stabilit în Germania, se plimbă prin parcări cu maşina personală, pentru a-i ajuta pe şoferii de TIR, care nu au voie cu mașinile în orașe, să ajungă la urne, pentru a vota în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit Mediafax.

„El este Troncota Constantin! … Un „Super Român” care merge din parcare în parcare, și bate în ușile tuturor TIR-urilor cu numere de România, pentru a-i duce pe români să voteze, cu mașina personală. Gestul lui m-a emoționat maxim, și mi-a dat speranța că România este pe cale de vindecare. FELICITĂRI drag compatriot! Gestul tău merită să fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!”, a scris, pe Facebook, un alt român, Ionuţ Florinel Moldoveanu.

Constantin Troncotă a postat și el pe pagina sa de Facebook fotografii cu șoferii de TIR pe care i-a ajutat să ajungă la vot, îndemnându-i și pe restul să se ducă să-și exercite acest drept.

“Astăzi în planul meu nu este altceva decât să ajut șoferii de tir să ajungă #șîei la vot. Du-te la vot, nu lăsa pe alții să aleagă pentru tine!”, a scris acesta, pe Facebook.

Românul, îmbrăcat cu un hanorac pe este inscripționat hashtag-ul #șîeu, a primit numeroase laude pe rețelele de socializare, pentru gestul său.

Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.