Un tânăr tată, îngropat în datorii, s-a pozat plângând în mașină, înainte de a se sinucide. Sfâșietor ce a scris în biletul de adio

Dramă cumplită pentru un tânăr de 34 de ani, tată a trei copii. Îngropat de datorii și disperat pentru că nu mai avea bani pentru a-și întreține micuții, bărbatul a recurs la un gest teribil. În ultima fotografie de dinainte de a-și lua viața, bărbatul este în lacrimi, iar ce a lăsat în biletul de adio este cu adevărat cutremurător.

Dramă cumplită pentru un tânăr de 34 de ani, tată a trei copii. Îngropat de datorii și disperat pentru că nu mai avea bani pentru a-și întreține micuții, bărbatul a recurs la un gest teribil. În ultima fotografie de dinainte de a-și lua viața, bărbatul este în lacrimi, iar ce a lăsat în biletul de adio este cu adevărat cutremurător.

Phillip Herron, din Bristol, Marea Britanie, s-a fotografiat în mașina sa, cu doar câteva minute înainte de a-și lua viața. Într-o postare pe Facebook, realizată de Suicide Prevention Bristol (SPB), este scrisă povestea bărbatului, care a murit cu nici măcar 5 lire în contul său.

Un tânăr tată s-a sinucis, din cauza datoriilor

„Aceasta este ultima poză cu Phillip Herron, plângând în mașină, cu câteva minute înainte de a-și curma viața”, se deschide postarea, care a strâns sute de mii de reacții și comentarii pline de tristețe.

Cei de la SPB continuă: „A fost un tată singur pentru trei copii mici, care se chinuia cu datoriile de peste 20 de mii de lire și care aștepta cu disperare să primească creditul pentru care aplicase.”

În același mesaj, se vorbește despre cum a fost nevoit să aștepte cinci săptămâni până să primească banii, așteptare care n-a făcut decât să îl afunde în și mai multe datorii. Când a murit, avea numai 4.61 de lire în conturile bancare.

„Ca mulți oameni, în special bărbați, nu a zis nimănui despre asta. Nimeni nu a știut cât de rea a devenit situația. Bietul om chiar a trebuit să le spună copiilor că Moș Crăciun n-a venit în acest an, iar în mesajul de adio a scris că lor le-ar fi mai bine dacă el nu mai este. Iar acum nu mai este”, a mai scris asociația.

În finalul postării, se face apel la mai multă comunicare și înțelegere

2 comments

  1. Cu credinţă pot fi depasite toate neajunsurile si relele de orice fel. Păcat ca a fost las , copii ce fac acum trebuie sa se sinucida si ei ? Copii trebuie sa fie crescuti in credinta cu invatatura crestina. Când ti se inchid toate usile Dumnezeu iti deschide o fereastra, numai sa fii in stare s-o vezi, niciodata nu-ti da mai mult decat poti duce. Pacatul lui va fi si mai mare , a luat o viata , viata lui. Dumnezeu sa-l ierte si sa-i ajute familia “sa vada fereastra'” Viata ti-o da si ti-o ia numai Domnul Dumnezeu iar noi trebuie sa fim vrednici sa trecem prin toate.
    Doamne ajuta!

  2. Încă o dovada ca societatea nu face nimic pentru cetățenii ei. Nici măcar educația elementara, de responsabilitate și curaj în fata obstacolelor vieții.
    Oamenii trebuie învățați ca nu aceasta este calea, ca trebuie sa lupte pentru viata și pentru familiile lor și ca trebuie sa fie uniți unii cu alții. Mereu se găsește o cale de salvare, mereu este de lucru undeva, mereu sunt oameni dispuși sa ajute! Credința (și nu mândria și orgoliul) este calea cea buna!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.