Un tată din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, infectat cu noul…

„Plămânii mei cedează! Mă vor conecta la un aparat de ventilație”. Un tată infectat cu COVID-19, mesaj de adio, de la terapie intensivă!

Un tată din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, infectat cu noul coronavirus, a filmat un mesaj de adio pentru familia lui, de la terapie intensivă, înainte de a fi conectat la un aparat de ventilație.

Bărbatul, Matt Dockray, în vârstă de 39 de ani, a fost adus aproape de moarte de infecția cu COVID-19.„Pentru toți cei care cred că dacă se vor infecta cu coronavirus vor avea doar o tuse sau simptome ușoare și pentru toți cei care cred că s-au infectat deja, s-au recuperat și au scăpat, am doar atât de spus: Vă rog, nu fiți proști!

Nu i-aș dori așa ceva nici unui dușman. Am filmat un clip de adio pentru soția și copilul meu, pentru că, la un moment dat, aproape că m-am dat bătut, din cauza durerii și fricii.
Acum sunt la terapie intensivă. La un moment dat, mi-au fost date șanse mici de supraviețuire. Plămânii mei cedează. Aștept să fiu anesteziat și conectat la un aparat de ventilație”, a transmis el.

Matt Dockray s-a simțit rău timp de mai multe zile, acasă, înainte ca soția lui să sune la numărul de urgență, iar el să fie dus la un spital.

Mai întâi, după ce s-a infectat cu COVID-19, Matt a început să tușească. Apoi, a început să ibă frisoane, febră și durere de cap. Starea lui s-a înrăutățit, în fiecare zi. Apoi au apărut problemele respiratorii.

Facebook Comments
loading...
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.