Veşti triste despre Florin Piersic! Problemele de sănătate şi-au spus cuvântul!

Îndragitul actor român, în vârstă de 83 de ani, este foarte schimbat iar apropiaţii sunt îngrijoraţi.

Ultimele apariţii publice ale actorului i-au îngrijorat atât pe fani, cât şi pe apropiaţii acestuia, fiindcă este complet schimbat faţă de ultimele sale apariţii publice.

Actorul s-a fotografiat recent alături de Theodor Paleologu, iar în poză se poate vedea cu ochiul liber faptul că acesta a slăbit foarte mult şi este tras la faţă.

În ultimul timp s-a tot vehiculat faptul că Florin Piersic ar avea probleme de sănătate şi, conform apropiaţilor, chiar ar avea nevoie de ajutor pentru a se putea deplasa, potrivit stiripesurse.ro.

Mesajul tulburator al lui Florin Piersic Jr

”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!”, a povestit seniorul, potrivit Libertatea.

Florin Piersic a făcut referire la faptul că în ultima perioadă a trecut printr-o serie de operaţii, nerefăcându-se complet nici în prezent.El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul său, dar i-a fost suficient ca să-și dea seama că e combinația perfectă: ”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”.

articol ciao.ro – poza romania-stiri ro

One comment

  1. Murind incet,lasand pe pamant..doar umbra..trecerii voastre ….Maestre…… Te rugam frumos nu ne lasati copii orfani..numai cu amintiri..nici lacrimile si nici regretele nu umple golul ramas .si ne doare …. plecarea voastra ..mai stati un pic ..poate vom pleca impreuna ..fiecare cu drumul lui …dar voi inspre stele …….respect FLORIN PIERSIC

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.