Vesti triste, din păcate. S-a stins copilul de 4 ani anesteziat la dentist! De ce nu a mai putut fi salvat

Copilul in varsta de 4 ani si 6 luni a murit miercuri seara dupa ce a facut un al treilea stop cardiorespirator si nu a mai putut fi salvat. Decesul a fost declarat dupa ora 18:00, iar parintii au fost alaturi de el.

Copilul a intrat in coma in urma unei anestezii generale efectuata luni la un cabinet stomatologic privat din Pitesti.

El era tinut in viata doar de aparate, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

Astazi, ministrul demis al Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca tragedia copilului nu trebuie sa se repete si ca modul in care s-a comportat medicul e un „derapaj”.

Marti, medicul anestezist a declarat ca tipul de sedare folosit in cazul copilului este o practica folosita des.

„Am experienta de peste 400 de copii anesteziati asa”, a mentionat barbatul.

Inspectorii sanitari au decis interzicerea activitatii de anestezie-analgosedare in toate cele 5 cabinete medicale din clinica stomatologica din Pitesti pana la intrarea in legalitate avand in vedere ca in Autorizatia Sanitara de Functionare eliberata de DSP Arges nu era inscrisa si activitatea de anestezie-analgosedare, si au sanctionat clinica cu o amenda contraventionala in valoare de 20.000 lei, scrie digi24.ro

Off Doamne ce ne facem cu corupția asta din țara asta ? Toate jegurile astea de partide de la căderea comunismului in coace , au distrus toată România si poporul ăsta … au privatizat si după au falimentat intregi industrii ! Și uite din cauza lor suferim tot noi la cât bine își fac de pe spatele nostru … spre exemplu acest copil din cauza corupției din România uitați unde s-a ajuns…!

Apar si primele masuri luate de autoritati dupa ce copilul de doar 4 ani a sa stins in urma unei proceduri simple, la dentist. Micutului i s-a facut o anestezie generala pentru o interventie a dentistului insa au aparut complicatii si a intrat in coma. Dupa doar cateva zile copilul a murit.

Facebook Comments
loading...
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.