Alerta la vama! Peste 3.000 de romani din Italia si Spania, lăsați sa plece acasă

Situatie alarmanta la granita Romaniei. Peste 3.000 de persoane din Italia si Spania ar fi ajuns in Romania, iar autoritatile nu au luat nicio masura in cazul lor.

Victor Ponta a publicat un mesaj pe Facebook prin care critica masurile luate de Ministerul Afacerilor Interne, printre care si aceea ca in weekend, la ora 17 si 21, din masinile de politie sa se intoneze „Desteapta-te, romane!”.

Conform acestuia, peste 3.000 de romani veniti din Italia si Spania au intrat in tara in ultimele ore si au fost lasati sa plece acasa, deoarece toate locurile din spatiile de carantinare au fost ocupate.

„Aceata este solutia Ministrului de Interne pentru Pandemie??? Sa ne cante masinile MAI imnul? Urmeaza slujbe stradale ? Dvs ce opinie aveti?

In timp ce ascultam imnul la masinile MAI azi doar prin Vama Nadlac au intrat in tara peste 3.000 de persoane venite din Italia si Spania 😱! Care au plecat acasa – ca nu mai sunt locuri in carantina!”, scrie acesta pe reteaua de socializare.

Totodata, fostul premier sustine ca autoritatile ar trebui sa aiba in vedere situatia dramatica cu care se confrunta medicii din spitale, nicidecum intonarea imnului.

„Eu credeam ca patriotism inseamna sa iti dotezi personalul medical cu echipamente de protectie / si credem ca patriotic este sa salvezi firmele romanesti nu bancile straine / mai credeam ca este patriotic sa nu faci contracte cu firme fantoma la preturi triple pentru masti si manusi medicale!

Acum ca am aflat ca e suficient sa canti imnul ca sa te declari patriot”, a incheiat Victor Ponta.

https://www.facebook.com/victor.ponta/photos/a.629582500414974/3020246814681852/

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *